T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / TUŞBA - Turgut Özal Anadolu Lisesi

Başarılarımız

Nis

2 Nisan Van'ın Kurtuluşu konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Şilan SAVAŞ liseler arası il birincisi oldu. Van valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Turgut Özal Ailesi olarak öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Kas

Dilek DUMAN ve Evin DUMAN, Van Genç Kızlar Tenis branşında şampiyon oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

TUBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Fizik Alanında 'Elektrik Yükü Taşıyan Higgs'in Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nda Üst ve Alt Kuarklara Bozunum Kanallarının İncelenmesi' isimli projemiz Doğu Anadolu Bölge Finallerine katılmaya hak kazanarak Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde sergilenmektedir. Turgut Özal Anadolu Lisesi Ailesi olarak projeyi oluşturan ve sunan fizik öğretmenimiz Ali ÇİÇİ, öğrencimiz Rabia ACAR'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Diyarbakır Genç Erkekler Futsal grup maçlarında grup 1.'si Oldu. Trabzon'da yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Ock

Okulumuz Okul sporları 2021-2022 Genç Erkekler Futsal Müsabakaları Van il birincisi olmuştur. Turgut Özal Ailesi olarak emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimiz Baycan KAYA, Semih BOZKURT ve öğrencilerimize teşekkür ederiz, tebrik ederiz. Futsal ekibimiz ilimizi ve okulumuzu Diyarbakır İli Bölge Şampiyonasında temsil edecektir. Başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Okulumuz öğrencileri Ayşe YEĞİT ve İlkez İLHAN tarafından hazırlanan tuzlu sudan elektrik üretilmesi ve su taşıtlarında kullanılması projesi Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma fuarında yarışmaya hak kazandı. Okulumuz öğretmenleri olan Kadir GÜLSEVEN, Hamdullah AKGÜL´e ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Okulumuz 12E sınıfı öğrencisi Emircan ATAY su sporları kürek branşında Türkiye üçüncüsü oldu. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Yeşilay´ın düzenlemiş olduğu "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek " konulu yetenek yarışmasında resim kategorisinde okulumuz 11B sınıfı öğrencisi Cansu TEKDEMİR il birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Okulumuz resim öğretmeni Yılmaz TONGA ve öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.