VAN / TUŞBA - Turgut Özal Anadolu Lisesi

Nis

Van İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerimize "Ulaşamadığımız Genç Kalmasın" isimli konferans verildi. Günümüzde gençlerimizin içinde bulunduğu sorunlar ve çözümleri konularında yapılan söyleşi, Kur'an tilaveti ile sona erdi. Kendilerine Turgut Özal Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Van'ın Kurtuluşu konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Şilan SAVAŞ liseler arası il birincisi oldu. Van valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Turgut Özal Ailesi olarak öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Öğretmenlerimize yönelik Tuşba Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube tarafından 'En İyi Narkotik Polisi Anne' eğitimi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kadın öğretmenlerimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Şbt

"Kariyer Günleri ve Yolumuzu Aydınlatan Kandiller" projesi kapsamında 19.02.2024 tarihinde saat 11:00'de okulumuz konferans salonunda Türk Kızılayı Van Şube Başkanlığı ilk yardım sorumlusu Anıl TAN tarafından öğrencilerimize "İlk Yardım ve Önemi" konulu uygulamalı bir sunum yapıldı. Program öğrencilerimizin sorduğu soruları Anıl TAN'ın cevaplamasıyla sonlandı. Kendisine ve konferansımıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okul kütüphanemiz yeni kitaplar, mobilyalar ve iç dizaynı ile yenilenmiştir. Turgut Özal Ailesi olarak emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12 Aralık Salı günü 10.30'da okulumuzun konferans salonunda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suvat PARİN tarafından Kariyer Günleri ve Yolumuzu Aydınlatan Kandiller Projesi kapsamında öğrencilerimize Kent Yaşamı ve Kentlilik konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir. Turgut Özal Ailesi olarak başta değerli hocamız olmak üzere söyleşimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerimiz ile birlikte 100. Yıl Eğitim Ormanı Topraktepe Mevkii'nde fidan dikimi gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuz öğrenci kulüplerimizden Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum, öğrencilerimize yönelik "İnsanlık ve Sorumluluklarımız" konulu konferans verdi. Sohbet havasında geçen konferansta insan hakları ihlalleri ve Filistin Devleti'ne yönelik yapılan haksız saldırılar konuşuldu. Konferansa katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Kariyer Günleri ve Yolumuzu Aydınlatan Kandiller Projesi ve Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Projesi kapsamında öğrencilerimize Van Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından Siber Farkındalık ve Güvenli İnternet semineri verilmiştir. Emeği geçen herekese ve katılımcılarımıza Turgut Özal Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Tüm dünyanın saygısını kazanmış, yol göstericimiz büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım’da saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz! Bu büyük milletin aydınlık geleceğine olan inancımızla, Turgut Özal Ailesi olarak Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutlarız.

Ekm

11. Sınıflarımıza Rehberlik Van'ın Ekim Ayı Hedefi olan "Hedef Belirleme" seminerleri verilmiştir. Rehberlik servisimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.